Direct contact? Bel: 0299-372152

Machinepark

Koopmans en zn beschikt over een ruime sortering van machines.

  • 6 mobiele kranen in diverse tonnages, die voorzien zijn van de laatste technische snufjes, zoals een draai kantelstuk en gps voorzieningen. Standaard zijn onze machines voorzien van overdruk en hoogtebegrenzing en vrijwel elk denkbaar hulpstuk is op onze machines te gebruiken. Grondzeven ,stenenklemmen ,verlenggieken, knijpers en sloophamers.
  • 2 tracktoren met een eigen kieper met milieu kleppen, waterwagen en veegbezem voor op.
  • 2 minikranen variĆ«rend van 4/7 ton.
  • VW Crafter montage/fitters bus.

Alle machines voldoen aan de strengste eisen. Er is dan ook gekozen voor duurzaamheid, in de vorm van Liebherr hydraulisch graafmachines, en John Deere Tractoren.

Het bedrijf is VCA gecertificeerd, zo ook onze werknemers. Daardoor heeft het bedrijf een breed scala aan klanten, in de vorm van gerenommeerde, en toonaangevende aannemers in de grond-,weg- en waterbouw.

Zo is Koopmans en zn. steevast betrokken bij diverse disciplines in de grond-,weg- en waterbouw. Het aanbrengen van houten en stalen damwanden. Voorbereiding voor asfalt werkzaamheden. Het ondersteunen en voorbereiden van werkzaamheden in het rioolwerk. En voeren wij graafwerkzaamheden uit voor bedrijven die zijn gespecialiseerd in gas, water, elektra, telecom, en riolen. Ook de wegenbouw mag in dit verhaal niet ontbreken, zo brengen wij met onze machines machinaal bestrating aan voor diverse stratenmakerbedrijven. Ook het opschonen van plantsoenen, en tuinen voor particulieren en gemeenten staat regelmatig op de agenda.

Foto’s

Binnenkort beschikbaar.